Sadržaj 2002 – 2003

Kustošijanski godišnjak 2002 – 2003

Uzmi vrijeme …………………………………………………………………………….. 3  Uvodna riječ predsjednika gosp. Bojana Kodriča ………………………. 4 Problemi modernog svijeta Črnomerca i Kustošije ……………………. 6 Srdžba i radost Kustošijanaca ……………………………………………………13 Crvena ruža za predsjednika …………………………………………………….16 Dobri duh kulturnog života Kustošije Branko Premelić ……………. 17 Mirjana Juriša – U Kustošiji sam najsretnija ………………………………. 19 Ivica Toljan – Kustošija je vrlo ugodno mjesto stanovanja …………. 20 Mehaničke koncertne orgulje u našoj crkvi Sv. Nikole Tavelića . 21 Radničko kulturno – umjetničko društvo ” Prvi maj “ ……………….. 22 Romeo iz Kustošije …………………………………………………………………… 26 Dječji vrtić “Petar Pan ” …………………………………………………………… 28 Kustošijanski ekolozi ……………………………………………………………….. 31 Muzejska grupa pri osnovnoj školi ” Otona Ivekovića” ……………. 33 Jedan dan u posjetu dječjem vrtiću “Kustošija” ………………………… 33 O tribini ” Kako se dobro posvađati “ ……………………………………….. 34 Tradicionalni nogometni susreti ………………………………………………. 35 Moto klub “ZMAJ”………………………………………………………………….. 36 Kustošija opet igra BOWLING …………………………………………………. 37 Afektacija ……………………………………………………………………………….. 38 Vino i gastronomija …………………………………………………………………. 40 Povijest Zagrebačke policije …………………………………………………… 43 Čestitke iz Kanade ………………………………………………………………….. 45 Kustošijanski vremeplov …………………………………………………………. 46 Inspektor KUKEN – LUKEN Smiješko ………………………………………. 53 Inspektor KUKEN – LUKEN Plačko …………………………………………. 62 Gorke suze penzionorca …………………………………………………………. 73 Reklame ………………………………………………………………………………….. 74 Padobransko jedrenje …………………………………………………………….. 93

e-mail: drustvo.kustosijanaca@gmail.com